top of page

Venda Autocaravanes

Autocaravanes Premium seminoves garantides

venta autocaravanas

A Amafi Caravaning renovem la nostra flota cada 2 anys i tens l'oportunitat de comprar autocaravanes d'ocasió, línia premiun amb tot l'equipament, garantia a tota Europa i canvi de nom inclòs.

Totes les nostres autocaravanes estan molt equipades perquè gaudeixis al màxim de tot el confort i tecnologia.

 

Tendal, porta bicicletes per a 4, doble càmera posterior, equip multimèdia amb GPS, TV HD, nevera gran amb congelador, placa solar, bateria de AGM, traves en totes les portes, pneumàtics especials per a autocaravanes (Michelin Agilis Càmping), molt important el a gua calenta i calefacció a gasoil, no tens problemes de bombones i pots fer servir la calefacció mentre condueixes.

 

Tots els serveis s'han fet en Tallers Oficials Citroën (Exclusives Pont, Sabadell) o FIAT (Acte 88, La Maquinista), el que garanteix que els únics que han tocat els motors són experts.

 

Els motors (FIAT Ducato o Citroën Jumper) són industrials, tecnologia Euro 6, de fabricació molt diferent als de cotxe. Estan preparats per funcionar sense cap tipus de problema per mes de 600.000 km, que amb l'ús habitual d'un particular són uns 30 anys. Els quilòmetres de les autocaravanes de lloguer es fan principalment a la carretera, (marxes llargues, baixes revolucions) amb el que els motors estan molt ben cuidats.

 

D'altra banda totes les reparacions es fan en els concessionaris oficials de la marca i amb productes originals, és a dir que les autocaravanes de venda de Amafi Caravaning tenen tot original de fàbrica.

 

La garantia és per 1 any de l'empresa Conformgest, de motor, de casa. La cobertura és a tot Europa, el que vol dir que si tens algun inconvenient, cobert per la garantia, en qualsevol país d'Europa, flames a un telèfon i t'ho resolen sense haver de traslladar-te a Espanya.

 

Abans de posar a la venda les autocaravanes de la flota es fa una exhaustiva revisió en els tallers especialitzats per a lliurar-la amb tot funcionant a la perfecció a així inicies el viatge sense preocupar-te per res.

 

A més, el dia que reculls la teva nova autocaravana, et donem una explicació detallada de l'ús i funcionament de tot.

 

El preu és summament competitiu perquè venem autocaravanes amb 2 anys, de segona mà, molt equipades, incloem el canvi de nom, la garantia, papers en regla i factura amb IVA.

 

Comprar una autocaravana a Amafi Caravaning garanteix, qualitat, servei i tranquil·litat.

 

Gaudeix ara de la teva nova autocaravana !!!

Modelos Venta

Modelos en venta

Tenemos varios modelos en venta, llama ahora al 606180599

bottom of page